Fotobok - hurra!

Fotobok - hurra!

Vi har så mange fine bilder fra de siste årene. Da er det eneste fornuftige å gjøre å lage en fotobok. Så det har vi gjort, og vi er ganske så fornøyde med resultatet, om vi kan si det selv.

Den inneholder:

- bilder fra menigheten de tre siste årene

- oversikt og mening med symbolene i kirken

- kirkekaffikakeoppskrift

- quiz

- link til visitasfilmen vi laget

- mye annet gøy og interessant

Du kan bestille den lenger nede på denne siden og på kirkekaffien 3. og 10.desember. Ta kontakt med en i staben, så kan vi hjelpe om du trenger det.

Boken koster 250 ,-, der overskuddet går til menighetens arbeid. (Ca 100 kr)

Bonus: Om du blir fast giver i løpet av desember får du et eksemplar av fotoboken gratis, og vi får større økonomisk forutsigbarhet når vi skal planlegge menighetsarbeidet fremover. Vinn-vinn!

Frist for bestilling er 11. desember. Det er tidlig nok til at vi får de bestilte bøkene til jul. Så der har du et hett julegavetips ;)

Bestill boken her